Massagen har intet mål. Det betyder ikke at det bliver en akt i massagen ligesom vrede heller ikke er et skænderi men derimod en kraft vi kan sætte grænser med eller skabe handlinger. En tantramassage hos Mahamudrainstitut fungerer også som en helt ny måde at opleve elskov på, uden at der på nogen måde inviteres til samleje. Men kærlighed er også bare en grundfølelse som sorg, glæde, vrede, lyst. Tid kan aftales. Indledende samtale, før

Gift but søger elsker gay escort poland

hver tantramassage begynder vi med en samtale. Tantramassagen er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige. Til tider langsomt og blidt, til tider intenst og kraftfuldt. Kærlighed er en følelse af hengivenhed. Hele ens opmærksomhed er fanget af at komme et sted hen.

Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter. Blot for at mærke solen i huden, høre biernes summen og se sommerfuglen hvirvle omkring. Ved enhver tidsbestilling accepteres de almindelige bestemmelser som angivet på denne hjemmeside. Efter massagen er der tid til at hvile og evt. Entre og tidsbestilling, ved indgangen til templet lægges 1500. Send en mail med oplysning om dit fulde navn, mob.